Rahoitus lämpöpumpun hankintaan.

Voit hakea rahoitusta Daikinin lämpöpumpulle asennuksineen helposti OP-rahoituksella. Valitse itsellesi sopiva summa, ja päätä maksatko laskut useissa erissä vai kertamaksulla ilman lisäkuluja. Toimi näin:

Black Friday Tarjoukset 26-28.11.2021

Tämän vuoden Black Friday-tarjoukset ovat tilattavissa verkkokaupasta 26.-28.11.2021 välisenä aikana. Voitte myös tehdä tilauksen sähköpostitse pontus.johansson@raks.fi. Tarjouksessa ovat seuraavat tuotteet

Minkä lämpöpumpun tulisin valita viilennystä varten? Tässä meidän vinkit.

Nainen käyttää ilmalämpöpumppua kaukosäätimellä

Mikäli etsit konetta, joka hoitaa tehtävänsä hyvin ja haluat erinomaisen hinta-laatusuhteen , Sensira Cool on mainio valinta. Sensiran parhaat ominaisuudet ovat sen hiljainen mutta tehokas toiminta, mikä tarkoittaa että energiatehokkuudesta ei tarvitse tinkiä mukavuuden kustannuksella. Jos tärkeintä on löytää malli, jossa on paljon ominaisuuksia, Perfera Cool on sinulle oikea vaihtoehto. Perfera mallissa on vakiona WIFI …

Lue lisää

Valtion tuki öljylämmityksestä luopuville

Hallitusohjelman mukaisesti fossiilisen öljyn lämmityskäytöstä luovutaan 2030-luvun alkuun mennessä. Tänä syksynä voit saada jopa 4000€ tukea, kun vaihdat vanhan öljylämmityksen tilalle energiaa säästävän ja ympäristöystävällisen ilma-vesi lämpöpumppuun. Avustusta saa myös jälkikäteen tämän vuoden kesäkuun alun jälkeen syntyneisiin kustannuksiin. Tälle syksylle varatuista 30 miljoonasta eurosta tukea riittää noin 10 000 pientalolle. Autamme hakemuksessa tarvittavan suunnitelman tekemisessä, ja annamme teille tarjouksen.

7 vinkkiä lämpöpumpun ostajalle

Sensira seinämalli

Paras energiatehokkuus saavutetaan korkealaatuisella lämpöpumpulla. Daikin kehittää lämpöpumppujen kompressorit ja lämmönvaihtimet omissa tutkimus- ja kehityskeskuksissa.
Pohjoisen olosuhteisiin suunnitellut ilma–ilmalämpöpumput ja ilma–vesilämpöpumput toimivat vielä aina –20 ja jopa –25°C lämpötiloihin saakka.
Huippulaatuinen lämpöpumppu on ympäristöystävällinen, josta kertoo energiamerkintä A+++
Daikinin uusi R-32-kylmäaine on aiempia vaihtoehtoja sekä tehokkaampaa että ympäristöystävällisempää. Uutta kylmäainetta käyttävvä lämpöpumppu säästää entistä enemmän energiaa.
Korkealuokkaisen lämpöpumpun äänitaso on erittäin alhainen.
Laadukkaan lämpöpumpun käyttöliittymä ja ohjaimet ovat helppokäyttöisiä ja laitteessa on etähallintamahdollisuus.
Laadukkaan lämpöpumpun rakenteessa on ajateltu myös asennuksen helpottamista – se tuo suoraa säästöä laitteen ostajalle.