Minkä lämpöpumpun tulisin valita viilennystä varten? Tässä meidän vinkit.

Mikäli etsit konetta, joka hoitaa tehtävänsä hyvin ja haluat erinomaisen hinta-laatusuhteen , Sensira Cool on mainio valinta. Sensiran parhaat ominaisuudet ovat sen hiljainen mutta tehokas toiminta, mikä tarkoittaa että energiatehokkuudesta ei tarvitse tinkiä mukavuuden kustannuksella.

Sensira

Jos tärkeintä on löytää malli, jossa on paljon ominaisuuksia, Perfera Cool on sinulle oikea vaihtoehto. Perfera mallissa on vakiona WIFI – toiminta, ja tällä ominaisuudella voit hallita konetta etänä älypuhelimen kautta. Pääset myös nauttimaan seuraavista mahtavista ominaisuuksista.

  • Daikin Flash StreamerPuhdistaa jatkuvasti sisäilmaa.
  • Lähes äänetön: Perfera on niin hiljainen että melkein unohdat sen olemassaolon.
  • Liikkeentunnistus: Jos huoneessa ei ole ketään, Perfera kytkeytyy automaattisesti energiasäästötilaan. Liiketunnistin varmistaa myös että ilma suuntautuu poispäin ihmisiä.
Perfera lämpöpumppu

Jos sinulle on tärkeää hyvät ominaisuudet ja tyylikäs muotoilu, Stylish Cool on ehdottomasti sinulle oikea valinta. Stylish malli on varustettu monilla hyvillä ominaisuuksilla ja voit valita neljästä eri väristä. Vaihtoehdot ovat valkoinen, musta, hopea ja musta kuvioitu ”Blackwood”. Tämä malli on myös varustettu WIFI – ominaisuudella. Daikin on tunnettu erittäin hiljaisista koneista, joten Stylish malli takaa myös hiljaisen toiminnan. Alla pieni lista mahtavista ominaisuuksista.

  • DAIKIN FLASH STREAMER – Puhdistaa jatkuvasti sisäilmaa.
  • TYYLIKÄSTÄ MUOTOILUA – Ilmalämpöpumpun pyöristetyt kulmat mahdollistavat huomaamattoman ja tilaasäästävän muotoilun. Mitoiltaan markkinoiden pienikokoisimpia sisäyksiköitä.
  • COANDA ILMIÖ – Coanda ilmiön hyödyntäminen varmistaa lämmön tasaisen jakautumisen koko huoneessa.
  • VAKAA HUONENLÄMPÖTILA – Stylish mittaa älykkäällä lämpösensorilla huoneen pintalämpötilaa 64 eri kohdasta. Selvitettyään huoneen lämpötilan, sensori jakaa ilman tasaisesti koko huoneessa ja alkaa sen jälkeen ohjata ilmaa tarpeen mukaan eri kohtiin huonetta.