Daikin Altherma 3 R

Daikin Altherma 3 R on on ihanteellinen valinta uusiin koteihin ja taloihin. Yhdistettynä lattialämmitykseen tai matalan lämpötilan pattereihin se lämmittää kotisi vähäisellä energiankulutuksella. Daikin ilma-vesilämpöpumput on suunniteltu pohjoisen olosuhteita varten ja valmistettu Euroopassa.

Pyydä tarjous

Kuvaus

Daikin Altherma 3 R

Daikin Altherma ilma- vesipumpusta voit yhdistää teidän tarpeisiin parhaan sopivan vaihtoehdon. Malleista voit valita joko lattiamallisen tai seinään liitettävä sisäyksikön. Lattiamallissa löytyy sisäänrakennettu vesivaraaja, vaihtoehtona 180l tai 230l. Seinämalliin liitetään erillinen vesivaraaja, mistä voit valita 150-300 litran koosta.

Ulkoyksikön tehovaihtoehdot ovat 6 tai 8 kW.

Ilma-vesilämpöpumppu sopii myös kodin viilentämiseen

Kesän kuumimpina päivinä ilma- vesilämpöpumpulla voi myös jäähdyttää kodin oleskelutiloja tai maakuuhuoneita. Daikin Altherma ei tarvitse rinnalleen jäähdyttävää ilmalämpöpumppua, vaan viilennys hoidetaan Daikinin puhallinkonvektoreilla.

Daikinin tyylikkäiden ja tehokkaiden puhallinkonvektoreiden valikoimasta voit valita lattialle ja seinälle sijoitettavien mallien lisäksi kattoasenteisen tai kattoon upotettavan mallin.

Suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin

Daikin Altherma on suunniteltu pohjoisen olosuhteita varten. Se on erityisen tärkeää Suomessa, sillä maan eteläisissäkin osissa lämmityskauden pituus on 250 vuorokautta ja lämmitykseen kuluu noin puolet kodin tarvitsemasta energiasta. Takaamme että Altherma 3 toimii vielä 25 asteen pakkasellakin. Daikin Altherman energiatehokkuuden salaisuus on Daikinin 90 vuoden kokemus ja teknologinen ylivoima. Daikin on ainoa valmistaja, joka kehittää ja valmistaa itse lämpöpumppujen kaikki keskeiset komponentit: kylämäaineet, kompressorit ja lämmönvaihtimet. Siksi voit luottaa lämpöpumppujemme laatuun ja kestävyyteen.

Ympäristöystävällinen uusi kylmäaine

Edelläkävijänä otimme käyttöön uuden R-32- kylmä- aineen. Se kuljettaa lämpöä tehokkaasti ja vähentää lämpöpumpun sähkönkulutusta jopa 10 prosenttia, mutta kuormittaa ympäristöä selvästi vähemmän kuin vanhat kylmäaineet.

Lisätiedot

Teho (kW)

6, 8