Daikin Altherma 3 H HT

Uusi, erittäin tehokas Daikin Altherma 3 H HT on ihanteelllinen ratkaisu saneerauskohteisiin ja vanhan lämmitysjärjestelmien päivittämiseen. Daikin Altherma  3 H HT on helppo asentaa pieniinkin tiloihin ja ilma–vesilämpöpumppu integroituu saumattomasti kodin vanhaan lämmitysputkistoon ja lämpöpattereihin. Näin voit nauttia lämpöpumpun energiatehokkuudesta ilman tarvetta vaihtaa lämmönjakojärjestelmää.

Pyydä tarjous

Kuvaus

Daikin Altherma 3 H HT

Daikin Altherma ilma- vesipumpusta voit yhdistää teidän tarpeisiin parhaan sopivan vaihtoehdon. Malleista voit valita joko lattiamallisen tai seinään liitettävä sisäyksikön. Lattiamallissa löytyy sisäänrakennettu vesivaraaja, vaihtoehtona 180l tai 230l. Seinämalliin liitetään erillinen vesivaraaja, mistä voit valita 150-300 litran koosta.

Ulkoyksikön tehovaihtoehdot ovat 14, 16 tai 18 kW.

Kolme toimintoa

Vain lämmitys

Tämä vaihtoehto lämmittää asuintilat ja käyttöveden.

Lämmitys ja jäähdytys

Tällä vaihtoehdolla saavutetaan mukavimmat sisäolosuhteet! Kaikki Daikin Altherma 3 H HT:n kanssa yhteensopivat sisäyksiköt ovat saatavilla jäähdyttävinä malleina. Jäähdytys voidaan toteuttaa lattialämmityksen tai erillisten puhallinkonvektoreiden avulla.

Kahden lämmityspiirin ohjaus

Lämminvesivaraajalliset mallit ovat saatavilla myös kahden lämmityspiirin ohjauksella. Tällöin talossa voi olla kaksi toisistaan riippumattomasti säädettävää lämmitysaluetta. Esimerkiksi pesutilojen ympärivuotinen lämmitys varmistaa, että pesuhuone on sopivan lämmin myös kesällä. Samaan aikaan olohuoneen ja makuuhuoneiden lämmitystä voidaan hallita siten, että niitä ei lämmitetä tarpeettomasti.