Daikin Altherma 3 GEO Maalämpöpumppu

Erittäin hiljainen maalämpöpumppu lämmitykseen ja jäähdytykseen 180 litran ruostumattomalla lämminvesivaraajalla. Ympäristöystävällinen R32-kylmäaine. Etävalvontaan ja -ohjaus. WLAN vakiona. Lämmitysteho mallista riippuen 7,98 kW tai 9,55 kW. Väri valkoinen tai harmaa.

Pyydä tarjous

Tuotetunnus (SKU): EGSAHD9W Osasto:

Kuvaus

Tasaista lämpöä ja lämmintä vettä läpi talven

Daikin-maalämpöpumppu on energiansäästöä ja ympäristöä arvostavan rakentajan ja remontoijan valinta. Lämmityskustannuksilla on Suomessa suuri merkitys: maan eteläosissakin lämmityskauden pituus on 250 vuorokautta ja lämmitykseen kuluu noin puolet kodin tarvitsemasta energiasta.

Daikin Altherma 3 GEO -maalämpöpumppu hyödyntää maaperään tallentunutta ilmaista auringon energiaa. Suomen kylmimmilläkin alueilla maaperän lämpötila pysyy yli 15 metrin syvyydellä tasaisena kaikkina vuodenaikoina. Siksi maa- lämpöpumpun hyötysuhde on vakaa ulkolämpötilasta riippumatta ja se on taloudellisen lämmitysjärjestelmän perusta kylmissä olosuhteissa.

Maalämpöpumppu tuottaa kotiin sekä lämpöä että lämmintä käyttövettä. Daikinin tyylikkään ja erittäin hiljaisen sisäyksikön voi sijoittaa tekniseen tilaan tai vaikka kodinhoitohuoneeseen.

Uuteen taloon tai vanhan energiaremonttiin

Maalämpöpumppu on uuden, energiatehokkaan talon lämmitysratkaisu, mutta sillä voi korvata myös sähkön tai öljyn vanhan talon vesikiertoisen keskuslämmityksen lämmönlähteenä.

Aloituskustannuksiltaan maalämpöpumppu on kalliimpi kuin ilmalämpöpumppu tai ilma-vesi- lämpöpumppu, sillä sen käyttöönotto edellyttää putkiston upottamista porakaivoon. Mikäli tontilla on tilaa, lämpöä voi kerätä myös maan alle vaakasuuntaisesti sijoitetun putkiston avulla tai keräysputkiston voi upottaa kodin lähellä sijaitsevan vesistön pohjaan. Edulliset käyttökustannukset tekevät maalämpöpumpusta kuitenkin pitkällä aikavälillä kannattavan investoinnin.

Lisätiedot

Teho (kW)

10, 8