Daikin Perfera H

1774,001938,00

Daikin Perfera -ilmalämpöpumpun ominaisuudet

  • Lämmitys toimii luotettavasti alhaisissakin lämpötiloissa, jopa -25 °C pakkaseen asti
  • Ajantasaisen teknologian ja sisäänrakennetun älykkyyden ansiosta kausittainen tehokkuus yltää jopa luokkaan A+++ jäähdytyksessä ja lämmityksessä
  • Kun Daikin-ilmalämpöpumppu on asennettu lähelle lämmityslaitetta (esim. takka tai uuni) ja asetettu lämpötila on saavutettu, ilmalämpöpumppu ei käytä sähköä lämmitykseen, mutta se jakaa tuulettimen avulla tulisijan lämpöä tasaisesti.
  • Daikinin Flash Streamer -teknologian ansiosta saat puhtaampaa ilmaa: voit hengittää syvään ilman huolia epäpuhtaasta ilmasta
  • Online-ohjain (lisävaruste): säädä sisäyksikköä mistä tahansa sovelluksen avulla lähiverkon tai internetin kautta, ja tarkkaile energiankulutustasi. Etäohjauksen käyttö edellyttää Wi-Fi-yhteyden.
  • Kaksialueinen liikkeentunnistusanturi: ilmavirtaus suunnataan alueelle, jossa ei havaita ihmisiä. Jos huoneessa ei ole ketään, ilmalämpöpumppu kytkeytyy automaattisesti energiansäästötilaan
  • 3D-ilmanvirtaus yhdistää vaaka- ja pystysuoran Auto-swing-toiminnon lämpimän tai kylmän ilmavirran kierrättämiseksi isossakin huonessa koko tilaan.
  • Virtaviivainen, huomaamaton sisäyksikkö
  • R-32-kylmäainetta
Tuotetunnus (SKU): FTXTM30M / RXTM30N Osastot: ,

Kuvaus

Lämmitys toimii luotettavasti alhaisissakin lämpötiloissa, jopa -25 °C asti.
Ajantasaisen teknologian ja sisäänrakennetun älykkyyden ansiosta kausittainen tehokkuus yltää jopa luokkaan A+++ jäähdytyksessä ja lämmityksessä.
Kun sisäyksikkö on asennettu lähelle lämmityslaitetta (esim. takka tai uuni) ja asetettu lämpötila on saavutettu, tuuletin pysyy käynnissä ja tuottaa tasaisen lämpötilan koko talossa.

Daikinin Flash Streamer teknologian ansiosta saat puhtaampaa ilmaa: voit hengittää syvään ilman huolia epäpuhtaasta ilmasta.

Daikin Residential controller: Säädä sisäilmaa mistä tahansa sovelluksen avulla lähiverkon tai Internetin kautta.
Ääniohjaus Amazon Alexan tai Google Assistantin yhteydessä päätoimintojen, kuten asetusarvon, toimintatilan, puhallinnopeuden jne. ohjaukseen.

2 alueen liikkeentunnistusanturi: ilmavirtaus kohdistuu sellaiselle alueelle, jossa ei kulloinkin havaita henkilöä; Jos henkilöitä ei havaita, yksikkö kytkeytyy automaattisesti energiansäästötilaan.
3D-ilmanvirtaus yhdistää vaaka- ja pystysuoran Auto-swing-toiminnon lämpimän tai kylmän ilmavirran kierrättämiseksi jopa suurtenkin tilojen nurkkiin.

Virtaviivainen, huomaamaton ilmastointiyksikkö, joka sopii Eurooppalaiseen sisutuskäsitteeseen.
Valitsemalla R-32-kylmäainetta käyttävän tuotteen ympäristön kuormitus vähenee 68 % verrattuna R-410A-kylmäaineeseen, mikä johtaa alhaisempaan energiankulutukseen johtuen R-32:n paremmasta energiatehokkuudesta

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Teho (kW)

30, 40